مشاوره تحصیلی - کودک - خانواده

وبلاگ شخصی کریم زنگنه ، کارشناس مشاوره و دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره خانواده - بازی درمانگر تخصصی کودک

مشاوره تحصیلی - کودک - خانواده

وبلاگ شخصی کریم زنگنه ، کارشناس مشاوره و دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره خانواده - بازی درمانگر تخصصی کودک

شناسایی «استعدادهای خاص» در کشور آغاز شد

مدیر کل پژوهش و برنامه‌ریزی آغازگران بنیاد ملی نخبگان با اشاره به تدوین پیش‌نویس آیین‌نامه شناسایی و حمایت از استعدادهای خاص، از تشکیل کمیسیون مرکزی و استانی برای شناسایی استعدادهای خاص خبر داد.

به گزارش خبرنگار «علمی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدحسین ظریفیان، اظهار کرد: این بنیاد در راستای شناسایی و هدایت استعدادهای خاص، پیش‌نویس آیین‌نامه شناسایی و حمایت را تدوین کرده است.

وی با اشاره به تعریف استعداد خاص ادامه داد: بر اساس این آیین‌نامه، استعداد خاص به کودکان یا نوجوانانی اطلاق می‌شود که نسبت به همسالان خود از نظر هوش و خلاقیت دارای توانمندی خارق‌العاده و در آن استعداد از خود، برجستگی قابل توجه بروز داده و با پشتکار مداوم، تمایل شدیدی به پرورش آن داشته باشد.

مدیرکل پژوهش و برنامه‌ریزی آغازگران بنیاد ملی نخبگان با بیان اهدافی که در تنظیم آیین نامه شناسایی و هدایت نخبگان استعدادها مد نظر قرار دارد، اضافه کرد: پیشگیری از آسیب‌ها و کمک به ثبت استعدادها از مهمترین اهدافی است که در تدوین این آیین‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

ظریفیان درباره جهت‌گیری‌های آیین‌نامه شناسایی و هدایت نخبگان نیز عنوان کرد: رفع موانع اداری، استفاده مناسب از ظرفیت اولیای خانه و مدرسه، شناسایی و هدایت مباحث پرورشی از جمله جهت گیری‌ها و دیگر اهدافی است که در این آیین‌نامه به آن‌ها پرداخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به حمایت معنوی و مادی بنیاد ملی نخبگان از استعدادهای خاص اظهار کرد: بنیاد ملی نخبگان از این افراد به صورت معنوی حمایت می‌کند، اما علاوه بر این در موارد مورد نیاز در رفع تنگناهای مادی نیز به افراد کمک خواهد کرد. همچنین از آنجا که دامنه استعدادهای خاص در حوزه آغازگران از مقطع ابتدایی تا پایان دوره متوسطه است، کمیسیون مرکزی و کمیسیون‌های استانی استعدادهای خاص به عنوان ارکان آیین‌نامه پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایسنا مدیرکل پژوهش و برنامه‌ریزی آغازگران بنیاد ملی نخبگان همچنین گفت: کمیسیون استعدادهای خاص در بنیاد ملی نخبگان با عضویت سایر نهادها و سازمان‌‌های نخبه پرور ایجاد خواهد شد تا از این طریق نیازهای مورد نظر شناسایی و تامین شود.

ظریفیان با اشاره به نقش مهم سفرهای استانی هیات دولت در شناسایی و حمایت استعدادهای خاص خاطرنشان کرد: مراجعات حضوری و مکاتبات افراد در سفرهای استانی به مسؤولان بویژه رؤسای بنیاد نخبگان، موجب افزایش میزان و کیفیت شناسایی استعدادهای خاص شده است.

مدیرکل پژوهش و برنامه‌ریزی آغازگران بنیاد ملی نخبگان این موضوع را از برکات سفرهای استانی دولت در راستای رویکرد عدالت محوری و توجه دولت خدمتگزار به منویات و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد